december 01, 2010

The day after tomorrow..

Omg.. Hvor mange gange skal jeg fortælle.. at jeg.. er en staaaalker.
Omg igen, det er den 1. december idag.. streesssss også har man først juleferie d. 22 december? hvor heldig er man lige!! Hvad ønsker man sig? ingen ting lige nu.. jo en varm jakke til vinteren og penge!
- Tivolitur på freeedag uha.. bare jeg ikke er syg til de tid..
Hvordan er det, at være den eneste i klassen som ikke har udetilladelse og har levet med alle i klassen gr ned i centeret og køber usund mad, mens man er på skolen og æder af sin hjemmelavede madpakke? )-: "trist trist" Men efter 4 måneders overlevelse uden udetilladelse.. mister de andre fra klassen også deres udetilladelse.. hovhov hva!! Livet er langt.. men lykken er kort.. (-: !!
- så deler man sin "ikke" udetilladelse med mig inde i den lugtende klasse.. hæhæhæhææhæhæhæ..
Nu er der 23 dage til jul og man har ingen ønsker..(jo kun lige jakken).. det er da også skøøøøøønt!

Hele dagen i dag har jeg brugt på at være sammen med Pernille.. Vi var lige nede og æde os lidt fede ved en restaraurent hvor vi brugte ialt.. 177 kr.. Derefter en dejlig shoppetur i den nye store H&M i Lyngby.. Uha!! der mødte vi den mest UHYGGELIGSTE mand.. han var lidt tard! NEJ meget!!!
-Ha sad fast i elevatoren og kunne ikke komme ud.. jo.. men så gik han ind igen og ødelagge elevatoren.. smart.. men han.. kunne ikke snakke? og han sad ligeosm fast derinde og ringede til alarmen.. han var bare retard? ret sindsygt.. Vi blev næsten helt lammet!
Men heldigvis da vi kom ud for H&M hører vi en mand råber.. nej.. skriger.. nej synger.. han stod bare og sang for sig selv.. og var ret skræmmende -.-
Det var en hyggelig dag. og køm først hjem.. kl. 20:30 (-: !!

- Cecilie Nguyen.
Thats life.

»Intet giver mening for den, der kun kender sin egen.«

Ingen kommentarer:

Send en kommentar