marts 01, 2011

En træt dag.

Jeg er lige kommet hjem fra skolen og drikker lidt te før jeg skal på arbejde. Når ja.. så har min far lige ødelagt din iphone-skærm igen! jeg vidste det ville ske! self skulle han lige tabe den også var hans dag allerede ødelagt! hehhe.. min kommentar: ja far, sådan er det når man har en iphone!
han siger til mig at jeg skal have en, men vil han så have at jeg skal købe en ny skærm hvergang jeg taber dem? nej vel, der kan han selv se! Idag har jeg stået og hørt den samme sang, den er bare så sød, mere er der ikke at sige!
Idag får jeg løn, hehe! sås skal jeg ud og købe det sidste til thams gave.. der er lige præcis.. hmm, 19 dage til jeg ser hende og giver hende min gave(r)! er jeg ikke sød Tham!! hehe, men nu er der fastalavnsfest på skolen d. 8 marts, lige præcis om en uge, og temaet er GREASE, hyggeligt right? men jeg ved ikke lige heelt hvad jeg skal have på. Tror jeg dropper at komme, er helt smadret efter arbejde også skolefest? nono..
Jeg har ikke rigtigt lyst til noget lige nu, bare være hjemme. Men hvis jeg ikke tager på arbejde- ingen løn. Ingen løn- ingen penge. Ingen penge- ingen gaver og tøj. Når, lektier kalder, (nej tv'et). Smutter nu! nyd sangen, ses blog(L).


-CecilieNguyen.
Thatslife.

"Life has got to be lived -- that's all there is to it."

4 kommentarer:

 1. til et grease tema kan du bare have RØD læbestift, tupere dit hår! have farverigt tøj på! :D eller cat dragt! :D yyou know ..

  SvarSlet
 2. hahahah. ligesom den fra H&M model!! :'D

  SvarSlet
 3. ja .. få noget inspiration ved at skrive 70'erne look på google eller sådan. :-D

  SvarSlet
 4. hahahha, hmmm, jeg kommer måske ikke jo :D

  SvarSlet