marts 06, 2011

Sommer.. du er tæt på!

Som jeg sagde har jeg billederne fra hvad jeg købte på strøget i fredags. Det er ikke noget specielt, men det er stadig noget right? Bare 2 trøjer.
IMORGEN håber jeg at jeg får min matematik afl tilbage! for jeg vil meget gerne have min karakter! jeg drømte faktisk at jeg fik 7 og blev helt knust! Jeg vil faktisk også gerne til alis imorgen efter at jeg ikke fik nået det i fredags. Jeg tror faktisk også at jeg har en kjole som jeg gerne vil have.. men det er jeg ikke 100 % sikker på!
>Idag har jeg bare været i kirke og set nogle udklædning fra fastelavnsfesterne.. det sejeste udklædningstøj var nu en dreng som var en mobiltelefon viiiildt sejt! det vil jeg også være en dag i:
Imorgen vil jeg også nå at købe de gave som jeg mangler.. uheldigvis manger jeg et par stykker ): Men min dag blev reddet, da min far og jeg kiggede på det ferie sted hvor vi skal bo. Vi ledte efter et hus hvor 20 mennesker skulle bo i.. ja det bliver en sjov ferie!! vi fandt et stoor villa for 20 personer men den kostede så over 100.000 bare for at bruge det på 1 uge! SIINDSYGT! men vi fandt rigtig mange flotte og tænkt, det skal være et hus med swimmingpool og tæt på strand! Hvor jeg glæder mig til sommer(L)


Gina Tricot 50,-

Abercrombie & Fitch 130,-
-CecilieNguyen.
Thatslife.


"What a strange power there is in clothing.  ~Isaac Bashevis Singer"

1 kommentar:

  1. Kan man stadig få den øverste trøje fra Gina Tricot i københavn? o:

    SvarSlet