januar 21, 2011

STRØØØGET!

Idag var jeg en hurtig tur på strøget sammen med veninden. Vi fik ikke engang købt så meget.. og alt udsalgstøjet var næsten væk.. der var næsten intet tilbage!! Men vi fik da købt lidt.. et par bukser, armbånd, rammer og random ting!!


-Altså fra weekday købte jeg nogle cheep monday bukser til 80 kr ö! der var såå mange!! men købte kun 2 par.
-så købte jeg et armbånd fra gt!
- 2 rammer fra Tiger(Y)! tegningen har jeg selv lavet.., så har jeg købt nogle seje talebobler fra tiger som man kan hænge oppe på væggen.. og skrive i tale boblen.. mega nice! sådan en skal man bare have!! bleb helt forelsket i den!
- så gik vi sådan et sejt blad gratis med en masse seje postkort(a)!!


 Men det var da meget sjov nu hvor jeg troed alt hva på tilbud.. men det var det så ikke alligevel ):! ..- Troed jeg kunne købe de bukser og halskæde fra GinaTricot.. men det var der slet ikke o:? Så jeg købte et armbånd istedet.. så mangler jeg bare mine sko(L')!
- Imorgen er der travl.. skal også snart ind og søge praktik i magasin.. se om de har en plads til mig! hvis de ikke har tager jeg matas eller børnhave? I dont know.. Men lige meget, det finder jeg ud af til den tid.. 
Skal snart finde mine sko.. og ringe.. har snart brug for dem!! tror jeg køber dem på mandag.. nej onsdag, hvis jeg har pengene!
- Idag spurgte min mor hvem der skulle med til Us fest! hørte du det Emma!? måske var det ikke sådan en dårlig idee chiara og jeg lavede.. min mor siger at hun tænker over det og i dag spurgte hun hvem der kom fortalte alle navnene og hun sagde "måske"vi får se.. 


Skole, hjem os nhu, måske (us fest).. imorgen!
MANDAG, EMMA MED TIL ALIS.. måååskeee i:
Onsdag, købe ringe&armbånd.
-CecilieNguyen.
Thatslife.

"What is the meaning of life? To be happy and useful."
2 kommentarer:

  1. Cheap Monday bukser til 80kr?!! Der SKAL være flere tilbage på mandag!!!! :(
    Wohoooooooo. Håber virkelig meget du må komme med, hvis du må så kan du bare komme hjem til mig ved 3-4 tiden, der kommer de andre. :D

    SvarSlet