marts 15, 2011

Hej, mit navn er Pippi Langstrømpe.

Idag har jeg været på arbejde! det var meget hyggeligt især når det er blevet forår og man kan hoppe på trampolin. I dag var det FØRSTE gang jeg hoppede på trampolin i dette år.. og det var ret hårdt! jeg skulle hoppe de små drenge til de døde af grin, det var fint nok.
Når ja, så såagde min fætter på 4 år til mig at jeg lignede PippiLangstrømpe? fedt ikke? det var fordi jeg havde mit hår oppe, det er lidt nedern at hoppe mens håret hopper foran ansigtet! Jeg vil jeg huske.. "Jeg ligner Pippi, hun var mit største idol dengang!! mor burde være stolt!awesome"
Jeg fik min  matematik afl tilbage, jeg fik IKKE 12. men 10!! lavde 1 opgave forkert og det træk ned ):!!
Små 3 dage til alle de søde mennesker, det lyder virkeligt herligt. Men der er faktisk en person som jeg er liidt bange for at møde, jeg har noget inde i mig selv at det ikke bliver en god ide at være sammen med personen.
Emma har været syg siden mandag.. "Hvorfor fanden har du så ikke skrevet i bloggen din bums? Bruger du den overhoved?" Hehhe.. det var bare det som jeg ville sige Emma. Vil bare sige at jeg savner dig i skolen i bums! Jeg måtte overlevet i klassen heeelt alene med pernille, når jo. så var jeg ikke alene i:

Lige nu er jeg igang med mine lektier, efter det: min lorte fysik rapport, som er  til på mandag, men efter at jeg ikke lige er der i weekenden til at lave den skal jeg bruge DENNE uge på det. Næste uge er der så min stil som skal afl, fedt(L)! Når ja, så er der også lige firmelseslejren næste weekend sammen med hende den søde Uyen(L). ARG JEG GLÆDER MIG!!!


-Cecilie Nguyen.
"Then your heart is broken, eat m&m's"

2 kommentarer:

  1. Hvem er du bange for at møde, og hvem er uyen? o.o

    SvarSlet
  2. HAHAHHAH!! det er en person i:
    - Uyen? en veninde (-:

    SvarSlet