april 03, 2011

her kommer den!

HMMM! jeg har fået afvide at jeg blogger meget lidt! og at det altid er noget kort og hurtigt.. så IDAG vil jeg prøøve at blogge det som i vil have..
Altså, i klassen er jeg en dejlig loner! jeg elsker at jeg er den eneste som ikke har fået Udetilladelse,dvs at gå ud fra skolen i frikvarterene.. så nogle gange loner jeg alene i klassen mens alle de andre er nede i centeret og købe sig fede for alle deres penge..men det er ok at lone,jeg har 7. klasserne som godt vil have mig.. især drengene..EJ JOKE. fuck jeg er sjov..nejmere træt.. mentilbage.. når jo..jeg er IKKE forelsket i nogen.. ikke nu, ikke igår.. jeg er slet ikke vild med nogen og det forstår jeg ikke hvad problemet er ved det..
Lige i øjeblikket er min mobil VIRKELIG meget i stykker, den mister HELE tiden forbindelse,ikke så meget i skolen mere. MEN DER HJEMME!! og i centeret i Lyngby. Når min forbindelse ikke virker kan jeg ikke ringe eller smse til nogen og jeg kan heller ikke modtage smser og opkald..så jeg har en undskyldning når min far bliver sur på mig, hvis jeg ikke tager telefonen.. NOGLE GANGE DRÆBER MIN MOBILMIG! især når den er igang er ved at sende en sms og forbindelsen er røget! det er nedern...så skal jeg vente i noglegange 3 min før den kommer igen. I den sidste uge har forbindelsen virkelig fucket det hele.. Jeg har ikke set min mobil på meere end 2 forbindelses streger.eller hvad man skal kalde det.. men at have 2 streger er meget!og 1 streg normal.. Engang var det normalt at min forbindelse var på 5..nu er den røget ned på 5! IKKE FEDT! de sidste 2 uger har jeg købte taletid for 300 kr..NO!
Men min far har faktisk sagt til mig hvis jeg får flere 12 taller må jeg få en iphone og FRISMS!!!! YEAH!! det er det jeg venter på.. hader normalt iphones!! det eneste jeg tænker på er at få FRISMS for satan!!! jeg har faktisk spurgt min far og jeg ikke bare måtte få FRISMS uden en iphone.. men det måtte jeg ikke, KUN en iphone+ frisms eller INTET! så jeg må vælge iphone..
- Men jeg skal faktisk snart firmes.. d. 2 JUNI! mega sent, men har heller ikke fundet en kjole endnu eller NOGET SOM HELST! og ved heller ikke hvem jeg skal invitere.. STREES!
NÅR.. gider ikke lige at blogge mere.. UNDSKYLD stave fejl, orkede ikke lige at rette den..skrev så hurtigt jeg kunne.
sesblog.


CecilieNguyen.
Thatslife.

1 kommentar: