september 18, 2011

du kan se det dybt i mine øjne.

lige nu orker jeg ikke at blogge om hvad jeg har lavet. Hvad jeg har set eller hvad jeg har fået! Jeg ved ikke rigtigt.. Ja jeg har haft en skøn dag med en masse mennesker.. og haft det godt idaaag.. bla bla.. Når ja, tillykke medfødselsdagen khooooi! du er nu 16 år og 2 år ældre end mig! FOR LÆKKER TIL LOVE! føler du dig gammel nuuuu? hahahahahah. du er sq for lækker til loove..im done.

Når jaaaa. det går rigtigt godt med min kur! jeg har ikke spiste noget af det usunde endnu.. men jeg var faktisk ved at spise junkfood, en durum rulle fra min farspizzaria. Men jeg nåede hurtigt at smide det ud af munden inden jeg slugte det.. Og hvor ER det fristende at spise usund.. Men det går fint med at holde mig væk fra sodavand, chips og slik! ingen problemer! det er bare hårdt, når det gælder kiks.. og mad fra min fars pizzaria! Fx kom han hjem idag kl. 22:30 med 5 varme pizzaer.. også sidder man der med en sulten mave og må spise rugbrød med chokolade... FEDT! Håber min mor er stolt af at jeg taber mig for hendes skyld! Når min mor ser jeg har tabt mig og ikke spørg mig mere til "hvordan det går med at tabe mig" eller " med at passe på at spise for meget" ... stopper jeg med min kur. Hæhæh. Det her piner mig, men jeg synes det er en god ting. Jeg ta' mig en udfordring og jeg er klar til at udfører den uanset hvad der skal til!

Men kender i det, at man får en gave..selvom gaven ikke har kostet en million er den stadig det mest specielle, man har fået og man helst ikke vil miste. - En gave fra en person som har en stor betydning for en, er en større gave end en gave som har kostet millioner af kroner. Det er den bedste gave... For bare man ser gaven er speciel, kan det være den bedste gave. Selv om andre synes gaven er noget af det kedeligste, synes man selv det er noget af det bedste man har fået. Denne gave jeg har fået kan jeg ikke få mig selv til at tage af, det er det samme som at gå fra personen. Og det kan jeg jo ikke? Gaven sidder fast til mig og jeg har aldrig tænkt mig at tage den af.  Selvom nogle synes gaven var en skuffelse. Var det noget som betød alverdens for mig. Men der er kun en der ved hvor glad jeg er for gaven, og det er mig selv. Hugs and kisses cecilie. ♥♥♥ (swaaaag)

- If someone would ask me what a beautiful life means, I would leanmy head on your soulder, hold you close and answer with a smil. "Like this "

5 kommentarer:

 1. søøøøøøøøøøøøøøøøøøøøde!!!!
  den gave var altså såå sød!!!!!!!!
  møøøøøzzzzer og kraammmer the chick (L)

  SvarSlet
 2. DROP DEN KUR!! DIN MOR MÅ VÆRE SKUDT I HOVED!! DU FUCKING TYYYND!!!!

  SvarSlet
 3. ja det synes jeg også selv babe!!!
  Bare de klamme typer som synes den er ikke tilfredstillende.. HAHAHAHHAHA SWAG BABE!

  SvarSlet
 4. Du så freaking tynd også har du verdens bedste kondi? Burde din mor ikk være stolt?? I stedet for hun dræber dig?
  Asian forældre.. Er de skudt i hoved :-)?
  SWAAAGGER<3

  SvarSlet
 5. jamen, det gååår! :)
  - swag igen <3

  SvarSlet